MITT 2013 - JUNI

Postat i MITT 2013 kl. 10:00 av | Kommentarer ♡ (0) |

FÖRSTA JUNI

''vsom ni säkerligen märker så uppdaterar jag inte så mycket, men är glad att ni stannar kvar och kikar in här på bloggen endå. de senste dagarna har varit lite upp och ner. har tänkt mycket och inte fått någonting gjort. sitter och kollar in i väggen och fastnar i tankarna. vet dock inte om de är bra eller dåliga tankar. vet inte riktigt vart jag befinner mig just nu. tror de är någonstans mitt imellan allting. försöker stänga ute dom dåliga tankarna och ersätta dom med bra istället, och det har funkat bra ett tag nu. men igår fick jag världens panik flipp och ville bara slå sönder allt och alla. och då vart jag ensam och hade ingen som kunde hjälpa mig med mina tankar. det slutar med att allt gå ut över mig själv och jag stänger mig inne i min egna lilla värld. iofs ska jag inte klaga för jag har bra och fina vänner och en familj som lever och klarar sig. men samtidigt har jag en person som trycker ner mig hela tiden. dock är det väl inte det han vill eftersom jag vet att han inte mår bra. men att leva med någon som jämt är sur och hittar fel är inte lätt. allt blir mitt fel hela tiden och jag tar det och sväljer det. men tillslut händer det något och jag bryter ihop. allt känns så jävla fel. visst att jag känner mig duktig nu när jag jobbar och umgås med bra människor och tränger ute allt det dåliga. men samtidigt har jag inte orken till att ens gå till skolan, jag vet inte varför. jag orkar bara inte. jag vill inte. jag vill ligga i min säng och bara va där, för mig själv. jag villl så gärna träna etersom jag bara blir större och större och fulare och fulare. men det går inte, jag har ingen motivation och ingen som vill stötta mig och pusha mig. utan jag får bara höra dom där dåliga kommentarerna om hur tjock jag har blivit och alla ska jämföra sig hela tiden. och visst det gör jag också. men de är för att jag är avundsjuk hur alla orkar träna och må bra. förstår inte hur man kan orka jobba,träna,vara glad,gå i skolan, och samtidigt leva livet. jag vill ha något att se fram imot , något att längta efter. eller någon. vem som helst som kan komma när ja behöver den vid min sida. inte för att jag inte uppskattar dom jag har, för det gör jag. jag har min bästavän som betyder allt, och vi kan tycka olika och bråka med vi hittar alltid tillbaka. och så har det alltid varit. men hon har ju också andra som behöver henne. vet egentligen inte vad jag villl få ut med denna texten men jag vill få bort alla demoner ifrån mitt huvud och kunna sluta tro att allt är mitt fel. jag vill bara kunna känna mig nöjd med mig själv. men alltid så kommer det något ivägen, något som hittar en liten gömd ingång till mitt huvud och fuckar upp allt. jag har väl mig själv att skylla, jag ligger i min säng och bara ligger där hela tiden. inte konstigt att jag är fet. inte konstigt att min kropp mår dåligt. jag vill sluta röka och sluta dricka alkohol och jobba med mig själv. fixa mitt självförtoende och inse att jag är bättre än såhär. jag tänker så mycket på allt jag vill göra och hinna med men gör ingenting åt det. jag vill bara ha någon som stöttar mig till 100 % skiter i hur jag ser ut och vad jag gör och har gjort. jag är ingen dålig person även om det många gånger kan verka som det. men nu är det fan dags för en förändring. idag hade jag velat ha någon här, även om det bara var mig mamma. men hon är ju inte hemma nu och ingen annan heller. jag skulle vilja ha någon att bara prata om allt med och sätta upp mål med. men nu sitter jag här själv och kedjeröker och kommer ingen vart. ikväll ska jag sätta upp massa mål, själv. och sen ska jag försöka få hit min syster. vill inte vara ensam ikväll. ''


månaden började med mycket tankar och jag visste inte vad jag ville.


mysig dag med bästavän.


.

finaste bästavän gick balen.. det gjorde emma också men hittade ingen bra bild på henne nu. <3


jag slutade skolan och min syster,emma&kajsa tog studenten. vilket många av mina andra vänner ockås gjorde. jag festade hemma hos linus den dagen/kvällen.

träffade min älskade fina hund kenzo igen efter över ett år igen. <3


''sen i torsdags drog jag,johanna& kajsa ut i stugan igen för att tillbringa dagen och natten där. hade för jävla kul och däckade stenhårt innan 12. haha, trötta. vi solade,badade,käkade,drack vin,dunkade musik, kedjerökte, målade naglarna, målade muggar , haha... ja vi gjorde allt och ingenting. vaknade upp ganska tidigt dagen efter och dog av alla myggbett.. och jag som inte tål myggor, ohyeah! städade lite och käkade frulle i solen. sen började midsommar folket rulla in. vi var väl runt 20-25 pers.vi var ju alltid några familjer i stugan när vi va mindre så de va himla kul att va där nu igen när man är lite äldre med samma folk och några fler. dock så drog vi vid 11 kanske eftersom vi skulle vidare, ångrar nu i efterhand att vi inte stannade eftersom dit vi åkte där sög de. så dåå åkte jag till linus och så åkte vi hem till mig. jag var väl inte så roligt sällskap eftersom jag däckade på två sekunder. haha.. stackaaarn... aja. idag har jag iallafall käkat på pärlan med johan och niklas och sen var vi på bio och såg scary movie 5. ''
var även ute i våran sommarstuga med niklas,johan,johanna&kajsa en dag och badade och solade. levde livet med skön musik,fint väder och goa vänner.

skrev inte alls mycket på bloggen i juni så vet inte riktigt vad jag gjorde. men detta är lite av det.
Annons:

Kommentarer ♡

lätta på hjärtat? ♡